Wooden Rover Challenge

Doe jij mee aan de WoodenRover recycle challenge?Ben jij tussen de 8 en 16 jaar en hou je van een uitdaging waarmee je ook nog eens een leuke prijs kunt winnen..


Dit zijn de spelregels


Zoek een alledaags voorwerp dat eigenlijk in de prullenbak zou belanden. Dat mag een oude schoen zijn, een fles, een plastic bakje noem maar op, zolang het maar een gebruikt voorwerp is.. meerdere mag natuurlijk ook. Nieuwe materialen zijn alleen toegestaan als ondersteuning. Als je je voorwerp hebt gevonden is het de bedoeling dat je er een nieuw bruikbaar voorwerp van maakt.. denk hierbij vooral creatief maar hoe bruikbaarder het wordt hoe meer kans je maakt op onze leuke prijzen.. Daarnaast lever je een passende tekst in en omschrijft daarin hoe belangrijk je het vindt om voor minder afval te zorgen, we minder plastic zouden moeten gebruiken of meer te recyclen. Maak er iets origineels van..


Vraag je ouders, je vriendjes of klasgenoten je te helpen want misschien hebben ook zij nog een goed idee. En hoe leuk is het om samen iets leuks te bedenken. 


Op 16 en 17 januari kun je je uitvinding inleveren op onderstaand adres of per post opsturen voor die datum. Na die datum gaat onze jury kijken wie er met het beste idee uit de bus is gekomen. Op 30 januari maken we een winnaar bekend. Maar denk eraan onze jury is streng dus doe vooral je best.


De drie beste inzendingen winnen een mooie prijs.


De winnaar krijgt van ons een geldbedrag van € 75,-


De tweede plaats verdient een van onze mooie Opinel messen gegraveerd met je eigen naam.


De derde plaats wint ons leuke Landrover bouwpakket voor urenlang knutselplezier.


Vergeet niet om je naam en adres op je inzending te vermelden..


WoodenRover en de jury wensen je heel veel plezier..